Recents in Beach

header ads

Cutremur in Romania de ziua nationala 1-12-2012

Astazi 1 decembrie 2012 ziua nationala la ora 22:53 a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter.Vom reveni cu amanunte.

update 1 : televiziunile inca nu s-au trezit...:)
daca aveti date suplimentare despre cutremur din orasul dumneavoastra va rog sa la comunicati in comentarii.Va multumesc !

update 2 :Cutremurul s-a produs la o adancime de 67 de kilometri in zona Vrancea.

"In Bucuresti, cutremurul a fost simtit cu o intensitate de 3-4 grade pe scara Mercalli. Cand au simtit ca se clatina peretii si se misca mobila, oamenii au iesit pe strazi, unde au ramas cateva ore, pana cand s-au lamurit ca nu vor fi replici mai puternice.
  Cutremur de magnitudine 5,3 pe scara Richter in Vrancea, simtit in Capitala   Cutremur de magnitudine 5,1 pe scara Richter in Vrancea X Cutremurul, care a inceput la ora 20:19 minute a zgaltait multe dintre orasele mari din estul Romaniei. In Capitala serios zdruncinata, cu multe blocuri vechi si neconsolidate, spaima a fost mare.
La Galati, doamnele aflate intr-un salon de coafura s-au speriat teribil cand au vazut ca se misca lampile si castile. Cu prosoapele in cap, clientele au fugit afara, impreuna cu angajatele.
Panica si la Iasi, unde zece oameni au ajuns la spital dupa cutremur. Seismul i-a speriat atat de tare pe cardiaci, incat multi au simtit, la propriu, ca le sare inima din piept de frica.
La Vaslui, cutremurul a punctat parca infrangerea suferita de FC Vaslui, care a incasat un gol de la echipa din Brasov, antrenata de Razvan Lucescu. Tehnicianul Viorel Moldovan tocmai explica de ce jucatorii sai au fost invinsi, cand s-a oprit brusc pentru ca a simtit ca se zguduie pamantul."

restul articolului AICI

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii