Recents in Beach

header ads

News PDL demisii 14 iunie 2012

Președintele PDL Emil Boc și-a depus mandatul de la șefia PDL, după ce, anterior, varianta menținerii lui Emil Boc la conducerea partidului a primit 24 de voturi „contra” și 24, „pentru”

Discutiile au fost tensionate, dupa ce mai multi lideri locali ai partidului le-ar fi cerut lui Emil Boc si echipei sale sa-si asume esecul din alegerile locale si sa demisioneze. Potrivit unor surse, ar fi existat un conflict intre Emil Boc si Mihai Stanisoara.
De asemenea, vicepresedintele Gheorghe Stefan ar fi propus instalarea unei conduceri interimare a partidului, formata numai din membri de la Bucuresti.
Emil Boc a castigat alegerile pentru Primaria Cluj-Napoca, marcand una dintre victoriile importante pentru PDL in lupta cu USL. Exista, totusi, voci in partid care cer demisia lui, in semn de asumare a esecului electoral inregistrat pe plan national de PDL.
inaintea sedintei de la Palatul Parlamentului, mai multi lideri PDL s-au intalnit la sediul partidului, pentru discutii care au durat mai bine de patru ore.
Ulterior, surse din PDL au anuntat, pe rand, demisiile persoanelor din conducerea partidului - Gheorghe Stefan, Gheorghe Flutur, Dorin Florea, Elena Udrea, Ioan Oltean.  

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii