Recents in Beach

header ads

A început Cantonamentul Finalistelor Miss Teenager România 2010!

Cele 20 de fete selectionate (plus 2 rezerve) participa în perioada 12 – 18 iulie la un cantonament de pregatire la Hotel Novotel pentru Gala Finala din 17 iulie. Teen Camp-ul concurentelor se desfasoara sub atenta îndrumare a Ritei Muresan, fetele participa la ateliere profesionale despre industria modei si a modeling-ului, sedinte de înfrumusetare si fitness, probe vestimentare de concurs, sedinte foto si multe alte activitati pregatitoare pentru Gala Finala a Miss Teenager România 2010 de la Bonton Palace din 17 iulie.

Unele dintre fete nu au participat niciodata la un concurs de frumusete sau la alte prezentari de moda, fiind prima oara când au curajul sa faca acest pas. Ne dorim sa încurajam adolescentele sa aiba încredere în frumusetea lor (una dintre concurente poarta aparat dentar, iar în ciuda acestui fapt ea a participat la Preselectie si chiar a fost aleasa printre finaliste), sa aiba încredere ca o atitudine câstigatoare poate face diferenta în cadrul acestui gen de concurs, si chiar si în viata, unde spiritul de învingator te propulseaza printre cei mai buni.

În timpul cantonamentului, cele 20 de finaliste Miss Teenager 2010 sunt pregatite de catre specialisti din mai multe domenii – Bianca Patrascu, psiholog, Massimiliano Cornachia, Hair Stylist Framesi, Rita Muresan, Designer, Mihaela Jita, cosmeticiana Miko Beauty Center cu sfaturi esentiale pentru toate cele 4 probe de concurs – proba tinutei de zi, tinuta de seara, costumele de baie si interviul de personalitate.

Miss Teenager România 2010 este o sansa de afirmare pentru toate fetele. În Teen Camp-ul de la Hotel Novotel ne dorim sa învatam cele 20 de finaliste care este importanta styling-ului, machiajului, cum îsi pot folosi la maxim atributele care le fac speciale, cum îsi pot pregati un discurs sincer si atractiv, care sunt secretele elegantei pe podiumul de concurs, si mai ales cum îsi pot folosi naturaletea ca principala trasatura de frumusete într-un domeniu extrem de competitiv, precum concursurile de moda.

Miss Teenager Romania 2010 înseamna frumusete la superlativ. Cantonamentul este un pas înainte pentru fetele care vor alege o cariera în fashion si beauty si sansa fericitei câstigatoare de a reprezenta România la Marea Finala Miss Teenager Universe din Costa Rica de pe 17 octombrie.

Le uram mult succes celor 22 de fete si toata bafta din lume!

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii