Recents in Beach

header ads

Emma Dumitrescu, Miss Teenager România 2010, ne răspunde la câteva întrebări

17 iulie, Bonton Palace, Herastrau, Gala Finala Miss Teenager România 2010. Un podium, un juriu mixt, compus din personalitati din presa, TV, fashion si beauty, sub prezidiul atent al Ritei Muresan, designer de moda si producatorul primului concurs de frumusete pentru adolescente.

20 de fete din toata tara, 4 probe de concurs (tinuta de zi, costum de baie, rochii de seara si interviu de personalitate), 7 premii si numai o singura viitoare Miss Teenager, fericita reprezentanta a României în Costa Rica la Marea Finala Miss Teenager Universe 2010, câstigatoarea Premiul I, vedeta serii, stralucitoarea domnisoara Roxana-Emma Dumitrescu. Scurt, Emma, pentru prieteni. Haideti sa aflam ce se ascunde în spatele unui zâmbet captivant:

1. Câteva cuvinte despre tine, Emma. 
Sunt o persoana vesela, îndrazneata, optimista, plina de energie, sincera si caut întotdeauna o misiune pentru care sa lupt.

2. Ne poti vorbi putin despre familia ta? Cum au reactionat parintii la aflarea vestii ca ai câstigat prima editie a Miss Teenager Romania 2010 si ca vei pleca la concursul international? Dar prietenii tai?
Toti membrii familiei m-au sustinut, au fost foarte încântati de rezultatul meu. Bunica m-a asteptat cu prajituri de visine. Atât familia cât si prietenii ma încurajeaza pentru Marea Finala din Costa Rica.

3. Te-ai înteles bine cu fetele în Cantonamentul de la Novotel? De cine ti-a placut în mod special?  
Da, m-am înteles foarte bine cu toate fetele în special cu Lavinia si Denisa deoarece am descoperit ca avem multe lucruri în comun.

4. Ai fost o prezenta vibranta printre participantele la competitia Miss Teenager, te caracterizeaza acest temperament? Esti la fel de efervescenta si în viata ta de zi cu zi, Emma? 
M-am comportat firesc si natural, am reusit sa scap de emotii si sa ma simt în largul meu pe podium.

5. Ce muzica asculti? Poti sa elaborezi putin? 
Muzica o ascult în functie de starea pe care o am, de exemplu: hip-hop, pop (Rihanna, Lady Gaga, Beyoncé), rock (Simple Plan, McFly, Maroon5, Paramore etc), blues (Christina Aguilera, Celine Dion), clasica, instrumentala, latino.

6. Filme? 
Comedie, actiune, dragoste, aventura, chiar si filme de groaza :D.

7. Deja putem vorbi despre o eventuala cariera în lumea modeling-ului. Te gândesti serios sa urmezi aceasta cale în viata? 
Câstigarea acestui titlu m-a facut sa ma gândesc mai serios la transformarea hobby-ului într-o cariera.

8. Ai vreun designer de moda preferat? Ce alegeri în materie de moda te caracterizeaza? 
Deocamdata nu am nicio preferinta… mi-au placut foarte mult rochiile de seara ale lui Catalin Botezatu.

9. Iar acum o întrebare tipica de interviu de personalitate: ce crezi ca înseamna sa fii un model de frumusete si un model de viata pentru generatia ta?
Consider ca titlul de Miss Teenager România 2010 este un exemplu pozitiv pentru generatia mea si pentru fetele ce vor sa urmeze o cariera în acest domeniu.

10. Mai departe, continuând în aceeasi nota oficiala, daca ar fi sa ne spui cel mai traznit lucru care îti trece prin cap, care ar fi acela?
Cel mai traznit lucru care îmi trece prin cap acum este bungee jumping-ul.

11. Care sunt atuurile tale si care sunt punctele slabe pe care îti doresti sa le perfectionezi în perioada de pregatire înaintea plecarii în Costa Rica? 
Atuuri: curaj, feminitate, spontaneitate, naturalete.  
Puncte slabe: uneori ma subapreciez, sunt încapatânata, copilaroasa.

12. Ca ultima întrebare, ¿Hablas español, Emma? Do you speak English?
I don’t speak Spanish but I will do my best to do a bit of self-study until the Great Final. ¡Hola! Costa Rica :))

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii