Recents in Beach

header ads

Google logo a 46 -a aniversare Star Trek

Google aniverseaza astazi prin logo-ul sau a 46 a aniversare Star Trek.


GOOGLE celebreaza implinirea a 46 de ani de la lansarea seriei originale STAR TREK, pe 8 septembrie 1966, cu un DOODLE interactiv.
GOOGLE DOODLE-ul STAR TREK, aparut de vineri seara pe pagina principala a motorului de cautare, in care sunt prezentate personajele din "Star Trek" sub forma literelor din numele motorului de cautare, in mai multe scene, care se succed la comenzile utilizatorului, in timp ce pe fundal se aude permanent coloana sonora din serial compusa de Alexander Courage, este cel mai complex de pana acum.
Personajele din STAR TREK apar mai intai la bordul Starship Enterprise, dupa care doua dintre ele se teleporteaza si ajung pe o planeta unde sunt atacate de un extraterestru, pe care il nimicesc revenind pe nava, toate acestea numai prin click-uri pe anumite obiecte din imaginile prezentate. La final, imaginea este cea a cerului instelat pe care se vede trecand nava, in urma ei aparand scris Google cu litere galbene.
Star Trek: Seria originla a debutat in Statele Unite la NBC pe 8 septembrie 1966, fiind transmisa in Canada cu cateva zile mai inainte. Creat de Gene Roddenberry si avandu-l in rolul principal pe William Shatner in rolul Capitanului Kirk, aceasta serie descrie povestea echipajului unei nave spatiale si a misiunii de cinci ani a acesteia de a ajunge acolo unde "nici un om nu a ajuns vreodata".
source: http://www.gandul.info/magazin/google-celebreaza-implinirea-a-46-de-ani-de-la-lansarea-star-trek-10036674

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii